“2021 Yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” ve “2020 Yılı Araştırma Üniversiteleri Performans İzleme Endeksi” Göstergeleri Koordinasyon Toplantısı
16 Haziran 2021 | 15:13

Üniversitemizde “2021 Yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” ve “2020 Yılı Araştırma Üniversiteleri Performans İzleme Endeksi” göstergelerine yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi.

2021 Yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi ve 2020 Yılı Araştırma Üniversiteleri Performans İzleme Endeksi kapsamında Üniversitemizden talep edilen verilerin toplanma sürecine yönelik ilgili birimler arası koordinasyon toplantısı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın başkanlığında Rektörlük Yeni Senato Salonunda gerçekleştirildi.

Bu yıl talep edilen verilere ilişkin formların ve her bir veri kaynağının değerlendirildiği toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın yanı sıra, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Zeynel Seferoğlu, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Cemil Ocak, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Emre Boran, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Asuman Aşık, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yusuf Kütük, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Şube Müdürü Arif Özdemir, Gazi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Rıdvan Genç ve Öğr. Gör. Özge Eken Karataylı, Gazi Teknopark’tan Furkan Genç ve Pelin Taşçı, Gazi Teknoloji A.Ş.’den de Ayşe Ören katıldı.

Toplantıda, talep edilen verilere yönelik Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve sorumlu birimler belirlenirken, göstergelere ait verilerin toplanması sürecinde herhangi bir eksiklik yaşanmaması için alınacak tedbirler değerlendirildi.

background image